avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, as vrea sa stiu in ce masura se poate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, as vrea sa stiu in ce masura se poate prelungi concediu ...

Buna ziua,
as vrea sa stiu in ce masura se poate prelungi concediu de maternitate de la 2 la 3 ani pentru urmatoarea situatie:fetita mea de 1 an si 8 luni a fost diagnosticata cu astm bronsic si as vrea sa stiu daca ma pot incadra pentru prelungire.
Pentru prelungire am nevoie de hartie de la angajator?
Inainte de a intra in concediu am lucrat la doua firme, la una ma voi intoarce dupa concediu insa la cealalta nu mai figurez din diferite motive. ( ma afecteaza faptul ca nu mai figurez, eu cand depun actele pentru prelungire am nevoie de decizii de la ambele firme?)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 21 Septembrie 2023
Va trebui certificat de incadrare in grad de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! prelungire concediu creștere copil de la doi la 3 ani mamicris mamicris Buna seara! Am nevoie de un sfat va rog. Sunt in concediu creștere copil iar in data de 14 luna aceasta vom primi rezultatul de la încadrarea în grad de ... (vezi toată discuția)
Ccc de la 3 la 7 ani - cumulul indemnizatiei cu salariul carmencj carmencj Buna ziua as vrea sa va intreb ceva daca puteti sa imi raspundeti:eu sunt in concediul pt ingrijire copilului bolnav pana la 7 ani(fetita mea de 3 ani avand ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere copil de la 2 la 3 ani. ELENA_M10 ELENA_M10 Buna ziua, as vrea sa stiu in ce masura se poate prelungi concediu de maternitate de la 2 la 3 ani pentru urmatoarea situatie:fetita mea de 1 an si 8 luni a ... (vezi toată discuția)