avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună, unde se poate face recalcularea pensiei dacă ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună, unde se poate face recalcularea pensiei dacă consider ...

Bună, unde se poate face recalcularea pensiei dacă consider ca pensia nu a fost calculata corect? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kedyta1234 , utilizator 12:40, 30 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar casele locale fac recalculări de pensii.Daca doriți să vă verificați calculul să vă convingeți că este corect, vă ajută google.Intrebati-l.
Bună ziua, am primit decizia de pensionare 2063 lei .,șomajul nu sa trecut, decît o singură dată 2 luni ,iar eu am fost ,de 4 ori in somaj
in intervalul anilor în urmă, am cartea de munca in care e trecut toate perioadele. Si sporurile și salariile modificate nu sa luat în seamă nimic . .am o vechime de 41 ani de cotizație, Va rog frumos daca puteti să-mi spuneți ce pot face pentru a lua o pensie pe cît am contribuit .
Va mulțumesc frumos pentru amabilitate, o zi bună.

Carp Mircea a scris:

Doar casele locale fac recalculări de pensii.Daca doriți să vă verificați calculul să vă convingeți că este corect, vă ajută google.Intrebati-l.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Septembrie 2023
Kedyta1234, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri si prime in noua lege a pensiilor. Carmen.D Carmen.D Sunt pensionata din februarie 2020. La dosarul de pensionare am depus o adeverinta primita de la angajator, care cuprinde: - sporurile acordate pana la data ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei bulzanv bulzanv recalcularea pensiei Nu am rimit decizie de recalculare Data nasterii:16,12,1958 In decizia de pensionare din aprilia 2020 scrie Stagiul de cotizare:41 ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate oprita oprita 1. Am primit Decizia de pensionare cu gr.3 de invaliditate aceasta fiindu-mi calculata in baza Legii 179/2004 art.27 si Legea 118/2010 art.10 alin.1. As ... (vezi toată discuția)