avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. Institutie publica reorganizata prin ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. Institutie publica reorganizata prin preluare...

Buna seara. Institutie publica, a fost reorganizata prin preluare. Inainte de preluare, in grila de salarizare gradele ierarhice erau debutant, III, II, I, eu fiind incadrata referent de specialitate grad I. In noua grila, gradele ierarhice sunt debutant, II, I, IA, si am fost incadrata referent de specialitate grad I, pe motiv ca nu pot fi incadrata intr-un grad superior celui detinut. Am fost incadrata corect? Din punctul meu de vedere, gradul I din grila initiala este echivalent cu gradul IA din grila noua.
Ultima modificare: Vineri, 22 Septembrie 2023
ana_reea, utilizator
Cel mai recent răspuns: ana_reea , utilizator 18:20, 23 Septembrie 2023
Da, ati fost incadrata corect ... gradul I nu este echivalent cu gradul I A
Care ar fi baza legala?

Cornel Vasile a scris:

Grila initiala debutant III II I
Grila noua. debutant II I. IA
Echivalent. debutant. II. I. IA

Asa vad eu lucrurile. Ajutati-ma sa inteleg, de ce dumneavoastea le vedeti diferit? M-ar ajuta daca puteti sa imi dati si o explicatie, o baza legala

Cornel Vasile a scris:

Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Septembrie 2023
ana_reea, utilizator
Dar dvs aveti o baza legala ?... din care cunosc , ordinea este debutant, III, II, I, IA

Daca va uitati in legislatie , se poate observa ca salariile sunt diferite pentru I si IA...
II

Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 24 Septembrie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Cuantumul salariului mayuk27 mayuk27 Sunt contabil la o primarie cu studii superioare de lunga durata (consilier asistent II), vechime 10 ani în campul muncii, 2 ani vechime în contabilitate, si ... (vezi toată discuția)
perioada de debutant - dumi32 dumi32 Buna ziua vreau sa va intreb daca dupa expirarea perioadei de debutant si incadrarea pe postul urmator in grad este considerata promovare? Multumesc. (vezi toată discuția)