avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, as dori sa va cer parerea in legatura cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, as dori sa va cer parerea in legatura cu actul succesoral ...

Buna ziua,asi dori sa va cer parerea in legatura cu actul succesoral Dupa decesul persoanei am ramas doi mostenitori - eu si sora mea care locuieste in Germania. Mentionez ca sora mea este casatorita in Germania din anul 1980 si a renuntat la cetatenia romana. Sora mea a facut o declaratie de renuntare la succesiune la un notar german pe care a apostilat-o. Intrebarea mea este daca e valabila declaratia in aceasta forma. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:56, 23 Septembrie 2023
Nu.
Trebuie dată în forma autentica, la Ambasada sau Consulat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Septembrie 2023
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,numele meu este adrian si asi dori sa ma lamuriti intr-o ... palade adrian palade adrian Buna ziua,numele meu este Adrian si asi dori sa ma lamuriti intr-o problema daca se poate.Este vorba despre o mostenire in urma unui deces.Suntem doi ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire hlli hlli Renuntare la mostenire. Am o singura sora care traieste in Canada. Mama noastra a decedat de curand. Sora mea doreste sa renunte la mostenire. Nu avem ... (vezi toată discuția)
Procura succesiune la un notar local in strainatate dan_de dan_de Eu, mama si sora mea traim in Germania si dorim sa facem mostenirea la actiunile pe care le-a detinut tatăl meu la intreprinderea la care a lucrat. ... (vezi toată discuția)