avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt șanse ca prietenul meu care a omorât un om din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt șanse ca prietenul meu care a omorât un om din cauza ca ...

Sunt șanse ca prietenul meu care a omorât un om din cauza ca au sărit 10 pe el sa primească autoapărare?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:34, 23 Septembrie 2023
E greu de spus fără a cunoaște circumstanțele faptei,actele din dosar etc.In astfel de situații prietenul vinde calul din curte sau BMW ul sh din dotare și își angajează un av de penal din zona respectiva ..
Legitima apărare este foarte dificil de obținut în România.
Nu este ca în SUA unde este mult mai simplu.

Sa își angajeze avocat încă de la început.
În astfel de cazuri trebuie angajat avocat imediat ce se afla ca a murit un om căci apoi poate fi extrem de dificil pentru avocat ca sa facă o apărare super.
Avocatul putea participa și la audierea celor 9 agresori dacă era plătit corespunzător dar trebuie imediat angajat avocat care sa aibă și timp de caz.

Spre deosebire de alte tipuri de omoruri mulți greșesc ca nu știu și politia le zice ca nu le trebuie avocat daca e nevinovat.
Nimic nu e mai periculos decât sa fi nevinovat și sa nu ai avocat angajat.

București 2023
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Septembrie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresorul victima Stefan_Lazar Stefan_Lazar un prieten a forst atacat de un individ ce avea cutit. opunand rezistenta prietenul a reusit sa-l deposedeze pe individ de acel cutit dar prin acea deposedare ... (vezi toată discuția)
Mandat de retinere romaduck romaduck Am fost victima unei agresiuni.Am fost oprit in strada de 4 tineri in fata unei discoteci.Acestia mi au lovit repetat masina.reusind sa parchez autoturismul am ... (vezi toată discuția)
Prezumtia de nevinovatie. speta blondadrept blondadrept X il agreseaza pe Y. In speta nu sunt martori. Daca X nu recunoaste fata, e clar e cuvantul lui Y contra cuvantul lui X. Problema se pune insa: [b]X ... (vezi toată discuția)