avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale off-shore
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

off-shore

Deocamdata sunt pfa si prestez servicii de programare web.
Imi puteti da cateva detalii legate de off-shore-uri?
Daca mi-as face offshore in SUA, as plati impozit in Romania..daca eu am domiciliul in Romania? Daca mi-as deschide srl si in Romania, este vreo modalitate legala sa-ti transferi veniturile obtinute in Romania catre offshore?
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 08:45, 30 Ianuarie 2010
Societate "offshore", este societatea in care anonimatul adevaratilor proprietari, utilizarea reprezentantilor, un domiciliu social in afara jurisdictiei de infiintare permit evitarea impozitului pe societati. Aceasta plateste in general un impozit forfetar.
In SUA nu exista regim 'offshore".
Iti recomand lucrarea "Ghidul cu adevarat practic al paradisurilor fiscale" autor Claude Dauphin-Grupul de edituri Tribuna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate off shore ContSters740 ContSters740 Buna ziua Am o intrebare interesanta...un srl din romania doreste infiintarea unui off shore, astfel incat pentru sumele incasate in Rom sa nu mai plateasca ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui srl imobiliare costspi costspi Buna ziua ,asi avea nevoie de ajutorul dv..Eu cu sotia mea (eu Roman ea Italianca) avem de gand sa deschidem un srl imobiliar in romania (noi stam in italia) ... (vezi toată discuția)
Off-shore ciubotariualin ciubotariualin Buna ziua, As dori sa infiintez un off-shore intr-un \"paradis fiscal, si se pare ca exista companii in Romania care se ocupa de asa ceva (infiintare ... (vezi toată discuția)