avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Primaria refuza sa-mi calculeze impunerea pentru plata ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Primaria refuza sa-mi calculeze impunerea pentru plata impozitului pe cota mea de proprietate.

Primaria refuza sa-mi calculeze impunerea pentru plata impozitului pentru un teren arabil de 4.08 Ha conform cotei mele de propietate de 1/2, insista categoric sa platesc integral suma datorata si pentru ceilalti copropietari rau platnici. Va rog spuneti-mi ce sa fac in situatia asta
Ultima modificare: Duminică, 24 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:31, 24 Septembrie 2023
Trebuie sa faceți mai intai iesire din indiviziune care inseamna, in termeni juridici, incetarea proprietatii comune asupra acelui teren cu celelalte persoane și numai după aceea primaria poate sa va calculeze separat impozitul după cota fiecăruia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa fac FELEA1979 FELEA1979 buna ziua-as dori sa ma informez.bunicul meu avea o mostenire de 10 ha de teren arabil,copii intrei ei nu au dezbatut mostenirea neavand titlul de propietate. ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren arabil in conditiile unui titlu de proprietate comun MagdalenaMariaGrosu MagdalenaMariaGrosu Trei frati au 12 ha teren arabil, fiecare cate 4 ha, dar titlul de proprietate este comun. Fiecare frate are in schimb un certificat individual de intrare in ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune N_Adriana N_Adriana Buna ziua! Sunt mostenitoare, alaturi de alte 2 persoane a mai multor parcele de teren arabil. In afara unei succesiuni in urma careia am un certificat de ... (vezi toată discuția)