avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dacă aș i un concediu medical de la ortoped cum sint ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dacă aș i un concediu medical de la ortoped cum sint eu cu ...

Dacă aș i un concediu medical de la ortoped cum sint eu cu mîna stingă in atelă ghips angajatorul la care lucrez de 8 luni nu îmi poate plăti concediul medical fiindcă doctorul ortoped pe amindoua medicalele a bifat in dreapta in căsuța (in continuare) trebuia unul cu inițial și al doilea concediu in continuare. Este adevărat ce zice angajatorul fiindcă eu nu am cotizația plătită pe ultimile 6luni că la ultimul loc de muncă am doar 4 luni lucrate.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 15:06, 3 Octombrie 2023
Mergeti urgent cu certificatele medicale la medicul care le-a eliberat ca sa corecteze bifa pe "initial" la primul dintre ele si predati-le inapoi la angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata indemnizatie concediu medical alexandra-alteea alexandra-alteea Buna ziua Anul acesta am suferit un accident ce a fost incadrat accident de munca. Dat fiind faptul ca in urma acestuia am suferit o interventie chirurgicala ... (vezi toată discuția)
În 03/02/2023 m-am angajat la o firmă de pază în august am ... Balteanu Mihaela Balteanu Mihaela În 03/02/2023 m-am angajat la o firmă de pază în August am avut concediu de odihnă 9 zile fiind acasă m-am împiedicat in curte și mi-am fracturat rău ... (vezi toată discuția)