avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua,va rogsa ma ajutați cu o problema.daca am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua,va rogsa ma ajutați cu o problema.daca am pfa ce ...

Bună ziua,va rogsa ma ajutați cu o problema.daca am pfa ce adeverinta trebuie pentru bursa sociala la școală.?și de unde as putea sa o scot?mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:52, 26 Septembrie 2023
Adeverinta cu venituri ..de la ANAF o scoateti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta ca nu se obtin venituri din alte surse decat din salariu pentru dosarul de bursa scolara MID_A MID_A Buna ziua, as vrea sa aflu care este formularul de adeverinta notariala/ ANAF conform careia nu obtin alte venituri decat cele salariale? Este document ... (vezi toată discuția)
Acte bursa sociala maria.emiliaa maria.emiliaa Buna ziua! Sunt studenta si vreau sa depun actele pt. bursa sociala. Avand in vedere ca mama are PFA, de la ea este nevoie doar de declaratia 200 pe anul ... (vezi toată discuția)
Mi-au taiat bursa fetitei...de ce?? vas zelma vas zelma fetita mea in clasa a 4-a nu a beneficiat de bursa scolara deoarece sotul meu are o amenda de 500 de lei la primarie mentionez ca nu avem nici un venit doar ... (vezi toată discuția)