avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontaj în original
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontaj în original

Bună ziua! Aș dori să mă sfătuiți cu privire la următoarea problemă: medic rezident, merge în alt oraș pt a-și face modulele aferente rezidențiatului, pe o perioadă de 3 luni. Este pontat de spitalul gazdă, dar pontajul în original trebuie să ajungă la spitalul angajator. Cum aș putea face ca pontajul să ajungă în timp util la spitalul angajator, fără teama ca acesta să fie pierdut pe traseu? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:37, 26 Septembrie 2023
Daca accepta sa va dea dvs pontajul , atunci il puteti duce dvs.

Daca nu, atunci poate solicitati sa vi se puna la indemna ao copie cf cu originalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de lucru DenissaAndreea DenissaAndreea Am fost angajata la o terasa si dupa dintr`un motiv personal nu am mai putut merge Iar ei mi`au desfacut contractul fara sa imi zica nimic Iar acum cand m`am ... (vezi toată discuția)
Reclamatie si luare masuri - pontaj fals XmasterX XmasterX Buna ziua ! Am doi prieteni, medici rezidenti care lucreaza impreuna in aceeasi subsectie din cadrul aceleiasi sectii de la acelasi spital. Impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Certificat medical pierdut Vioreld Vioreld salutare. un salariat s-a operat, i s-a eliberat certificate medicale, dar le-a pierdut. angajatorul a inteles si l-a pontat prezent. salariatul mai aduce ... (vezi toată discuția)