avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am depus cerere de reînnoire a buletinului de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am depus cerere de reînnoire a buletinului de identitate în ...

Am depus cerere de reînnoire a buletinului de identitate în urmă cu 20 ani. Nu l'am putut recupera la timp și nu am mai avut nevoie pentru că am locuit în Franța.
Se mai poate recupera ?
Și dacă nu, pot cere unul nou fara a avea alte acte de identitate valide decât certificatul de naștere?
Cel mai recent răspuns: Ana Av. Ranete , Avocat 14:12, 26 Septembrie 2023
Puteti, bineinteles, daca depuneti o noue cerere de eliberare a cartii de identitate. Trebuie sa aveti domiciliul ori resedinta in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat ELLADEEA ELLADEEA nepoatei mele i-a expirat buletinul cand a facut in august 18 ani a incercat o matusa sa ii faca buletiul dar nu s-a putut ca ea a pierdut certificatul de ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate pierduta de 20 de ani Mandarela Mandarela Am pierdut buletinul acum 20 de ani si vreau sa merg sa fac cerere dar nu stiu cum sa fac, ca nu am decat certificatul de nastere. sunt casatorita cu un ... (vezi toată discuția)
Cnp gresit alinasadoveanu alinasadoveanu Buna ziua, Am intampinat urmatoarea problema: mi s-a eliberat un buletin cu CNP-ul gresit, e gresita cifra de la luna nasterii. Aceasta greseala a fost comisa ... (vezi toată discuția)