avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... procura buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

procura buletin

Buna ziua, doresc sa imi schimb buletinul, este posibil sa merg sa duc actele sa fac pozele iar apoi cand este gata buletinul sa fac o procura in care imputernicesc pe altcineva sa il ridice in locul meu?
Cel mai recent răspuns: ionut11111 , utilizator 20:02, 26 Septembrie 2023
E expirată? Pentru împuternicire trebuie să aveți carte de identitate în termen de valabilitate.

Dacă nu e expirată e în regulă. Nu v-o opresc cei de la Evidență când depuneți actele sau puteți s-o faceți (procura) chiar și înainte de a le depune.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2023
Manuela Rășină, administrator
da, se poate cu procura
Nu este expirat buletinul, pur si simplu vrem sa punem unde avem acum resedinta ca domiciliu (resedinta devine domiciliu).

Manuela Rășină a scris:

E expirată? Pentru împuternicire trebuie să aveți carte de identitate în termen de valabilitate.

Dacă nu e expirată e în regulă. Nu v-o opresc cei de la Evidență când depuneți actele sau puteți s-o faceți chiar și înainte de a le depune.

Va multumesc pentru raspuns!

MYRA CIMPEAN a scris:

da, se poate cu procura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare carte de identitate pypy32 pypy32 Buna ziua, locuiesc in Italia si mia expirat Cartea de Identitate de cateva luni si am fost nevoit sa ma duc in tara sa-l schimb, mentionez ca stau in Italia ... (vezi toată discuția)
Help! nevoie de informatii pentru refacere buletin danielasielena danielasielena Buna seara, locuiesc in Grecia; am buletinul expirat din martie; am imputernicire pe un membru al familiei sa imi depuna actele pentru cererea unui nou ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat si nu pot sa merg acasa pana in august. popescu_daniel popescu_daniel buna...am si eu o intrebare...mai multe :) dar incep asa...sunt in Italia si luna asta imi expira cartea de identitate romana..pana in august nu pot merge ... (vezi toată discuția)