avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune solutia ...

Buna ziua,
Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune solutia pentru rezolvarea urmatoarei probleme
Am inchiriat un apartament unei familii cu contract depus la ANAF iar la expirarea contractului nu vor sa paraseasca apartamentul.
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 12:44, 27 Septembrie 2023
Actiune de evacuare în instanta pe procedura speciala care se judeca relativ repede în comparație cu alte procese.Discutati cu un av pt mai multe amănunte.Nu apelați la politie nu este de competenta acestei instituții..
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Da, este corect ce v-a spus colegul avocat înainte, adică acțiune în evacuare pentru lipsa de titlu. Adaug că, înainte de a-i acționa în judecată, notificati-i legal.
Intr-adevar, luați legătura cu un avocat care să vă spună exact cum sa procedați!
Ultima modificare: Joi, 28 Septembrie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! de 1 an si 9 luni am inchiriat apartamentul unei familii. ... nelugigi nelugigi Buna ziua! De 1 an si 9 luni am inchiriat apartamentul unei familii. La sfarsitul lunii Decembrie 2023, nu mi-au platit din suma totala datorata, in jur de ... (vezi toată discuția)
Cu imi recuperez apartamentul? mircea.reb mircea.reb Buna ziua! Acum un an de zile am inchiriat apartamentul unui cuplu printr-un contract inregistrat la ANAF. Ulterior acest cuplu a inchiriat apartamentul altui ... (vezi toată discuția)