avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua,Daca urmeaza sa imi schimb cartea de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua,Daca urmeaza sa imi schimb cartea de identitate ce ...

Buna ziua,Daca urmeaza sa imi schimb cartea de identitate ce trebuie sa fac in acest sens fata de ONRC ca sa fiu din nou in legalitae?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:35, 27 Septembrie 2023
Buna ziua, actualizare date daca detineti o functie intr o societate.
Eu sunt administratorul firmei!dar trebuie sa ii instintez cu ceva ,sau trebuie intocmit un document in cadrul firmei in registrul GDPR?
V-am raspuns mai sus, actualizare date la ONRC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare retragere administrator din firma criston84 criston84 buna, ma poate ajuta cineva cu informatii legate de documentele care trebuie completate la retragerea unui administrator din firma. multumesc (vezi toată discuția)
Schimbare administrator srl Gigel Faurescu Gigel Faurescu Din 14 aprilie mi s-a comunicat de catre asociatul unic ca nu mai sunt administratorul lor de SRL. Mi-au dat decizia pe email. De atunci si pana in ziua de azi ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social, administrator si date identificare asociati RMD_82 RMD_82 Buna ziua, Sunt novice in domeniul asadar va rog sa ma ajutati, ca nu mai stiu cum sa continui... Am urmatoarea situatie la o societate comerciala cu 2 ... (vezi toată discuția)