avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... IMPORTANT!Bună seara.Am avut inchiriat un spațiu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

IMPORTANT!Bună seara.Am avut inchiriat un spațiu comercial ,contractul ...

Bună seara.Am avut inchiriat un spațiu comercial ,contractul a expirat pe 31.08.2023. Cu puțin timp înaintea expirării contractului am observat ca suprafață din CF nu corespunde cu cea declarata de proprietar, ,adică el în contract a declarat ca are 70 m2 iar în CF este 41,01m2.Ce as putea face în acest caz?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 09:06, 28 Septembrie 2023
Puteți face ceva în funcție de prejudiciul pe care l-ați suferit. Bănuiesc că ați plătit mai mulți bani pe o suprafață care nu exista în realitate. Totuși, când ați semnat contractul nu ați văzut că suprafața reală este mai mică decât cea din contract?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicatie cf batzik batzik Pentru a imi autoriza activitatea la o noua locatie, am cerut un extras CF pentru informare. In acesta scrie: [...] Date referitoare la constructii: Nr. ... (vezi toată discuția)
Spatiu mai mic decat in contract gent gent Acum doua luni am inchiriat un spatiu comercial intrun centru comercial platind anticipat cateva chirii+garntie in baza unui precontract.Centrul comercial se ... (vezi toată discuția)
Inchiriere imobil cvasi-inexistent batzik batzik Exista un contract de inchiriere al carui obiect este 'spatiu comercial in suprafata de x m2 in Timisoara, str. x nr y (etaj). Pe baza acestui contract mi-am ... (vezi toată discuția)