avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara .Am un teren agricol 5 hectare moștenit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara .Am un teren agricol 5 hectare moștenit de la bunicii ...

Bună seara .Am un teren agricol 5 hectare moștenit de la bunicii dar nu sa făcut succesiune.,dar suntem 6 persoane la succesiune.Cum pot sa vând partea ce-mi aparține,dacă nu s-a împărțit ?va rog sa ma ajutați cu un răspuns.
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 09:01, 28 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu s-a făcut succesiunea, nu sunteți proprietar și ca atare, nu puteți vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare pamant - certificat de mostenitor Ionelll321 Ionelll321 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: strabunicul meu (tatal bunicului meu) a avut un titlu de proprietate pe o suprafata totala de 3 hectare, dupa ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren extravilan neavand titlu de proprietate ci doar adeverinta?! dragos116 dragos116 Buna seara, am si eu o intrebare la dvs. am un teren extravilan de 2,5 hectare, si as vrea sa-l vand. Eu nu am titlul de proprietate, terenul fiind pe numele ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasi legale pentru vanzarea unui teren aflat in arenda? Ionut_Adrian Ionut_Adrian Buna seara. Am in arenda 3.5 hectare de pamant. Doresc sa vand un hectar (pe care detin titlul de proprietate) , am vorbit cu cel la care am pamantul in arenda ... (vezi toată discuția)