avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, as avea nevoie de o informatie. Fratii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, as avea nevoie de o informatie. Fratii tatului meu ...

Buna ziua, as avea nwvoie de o informatie. Fratii tatului meu doresc sa faca iesirea din indiviziune dar tatal meu nu vrea sa participe cu nici o pretenfie asupra nici unui bun. Se poate sa nu se prezinte la tribunal daca nu doreste nimic in urma acestei iesiri din indiviziune? Va multumesc, o zi buna. Dorina Meila
Cel mai recent răspuns: meiladorina , utilizator 18:10, 19 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Daca nu dorește nimic, tata ar fi bine sa se prezinte totuși la tribunal și să spună în scris acest lucru.
De renuntarea să vor beneficia ceilalți frați ai tatălui dvs., adică aceștia vor lua partea tatălui dvs.cf cotelor părți pe care le dețin.
Buna seara. Imi cer scuze ca va deranjez din nou, as dori sa stiu daca este obligat sa se prezinte la tribunal, procesul avand loc in jud. Mehedinti, tatal meu locuind in Timișoara. Va multumesc si inca o data scuze de deranj. O seara placuta. Dorina meila

Madalina Mihaela I. Moceanu a scris:

Bună ziua!
Daca nu dorește nimic, tata ar fi bine sa se prezinte totuși la tribunal și să spună în scris acest lucru.
De renuntarea să vor beneficia ceilalți frați ai tatălui dvs., adică aceștia vor lua partea tatălui dvs.cf cotelor părți pe care le dețin.

Bună dimineața!
Daca este complicat cu prezenta, tatăl dvs. poate să depună un înscris ( cerere către judecător) la dosar în sensul că nu dorește nimic, înscris pe care să îl trimită prin posta la instanta, la dosarul specificat in citație, indicând, totodată, și termenul de judecată.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc mult. O zi buna in continuare. Dorina Meila

Bună dimineața!
Daca este complicat cu prezenta, tatăl dvs. poate să depună un înscris ( cerere către judecător) la dosar în sensul că nu dorește nimic, înscris pe care să îl trimită prin posta la instanta, la dosarul specificat in citație, indicând, totodată, și termenul de judecată.

Buna ziua
Imi cer scuze ca va deranjez din nou. I s-a spus tatalui meu ca are nevoie de un avocat in jud. Mehedinti si as dori sa stiu daca pot face o procura de imputernicire catre avocat ptr ca tatal meu sa nu se mai deplaseze in mehedinti si daca ma puteti ajuta cu un model de imputernicire . Va multumesc mult ptr ajutor. O zi placuta in continuare. Dorina Meila

meiladorina a scris:

Multumesc mult. O zi buna in continuare. Dorina Meila

Bună dimineața!

Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2023
meiladorina, utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenire stefi-deea stefi-deea Buna seara.In urma cu cativa ani tatal meu a decedat. Mama fiind inca in viata doreste sa-mi lase partea care i se cuvine ei ....mie.In ce conditii se poate ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor nu e suficient ? Maria20101974 Maria20101974 Buna ziua, Am Certificat de Mostenitor obtinut in urma succesiunii dupa decesul tatalui meu. Acum fratii tatalui( unchii mei) vor sa mergem la tribunal sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fratele - in urma mortii tatalui enisirin enisirin Buna ziua, daca sepoate va deranjez cu rugamintea ca cineva care are experienta in partea succesorala sa imi lase un mesaj in privat cu datele de contact.Am ... (vezi toată discuția)