avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, as avea nevoie de o informatie. Fratii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, as avea nevoie de o informatie. Fratii tatului meu ...

Buna ziua, as avea nwvoie de o informatie. Fratii tatului meu doresc sa faca iesirea din indiviziune dar tatal meu nu vrea sa participe cu nici o pretenfie asupra nici unui bun. Se poate sa nu se prezinte la tribunal daca nu doreste nimic in urma acestei iesiri din indiviziune? Va multumesc, o zi buna. Dorina Meila
Cel mai recent răspuns: meiladorina , utilizator 18:10, 19 Octombrie 2023
Buna ziua!
Luați legătura cu avocatul tatălui dvs. din Mehedinți căruia i se va semna de tatăl dvs.o împuternicire/delegație avocațială in baza căruia avocatul se va prezenta la proces.
Tatăl va încheia un contract de asistenta juridica și va plăti un onorariu avocatului respectiv.
Multumesc mult. O seara placuta in continuare. Dorina Meila

Madalina Mihaela I. Moceanu a scris:

Buna ziua!
Luați legătura cu avocatul tatălui dvs. din Mehedinți căruia i se va semna de tatăl dvs.o împuternicire/delegație avocațială in baza căruia avocatul se va prezenta la proces.
Tatăl va încheia un contract de asistenta juridica și va plăti un onorariu avocatului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire stefi-deea stefi-deea Buna seara.In urma cu cativa ani tatal meu a decedat. Mama fiind inca in viata doreste sa-mi lase partea care i se cuvine ei ....mie.In ce conditii se poate ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor nu e suficient ? Maria20101974 Maria20101974 Buna ziua, Am Certificat de Mostenitor obtinut in urma succesiunii dupa decesul tatalui meu. Acum fratii tatalui( unchii mei) vor sa mergem la tribunal sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fratele - in urma mortii tatalui enisirin enisirin Buna ziua, daca sepoate va deranjez cu rugamintea ca cineva care are experienta in partea succesorala sa imi lase un mesaj in privat cu datele de contact.Am ... (vezi toată discuția)