avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot sa vand un apartament dobandit prin donatie de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot sa vand un apartament dobandit prin donatie de la tatal meu ...

Pot sa vand un apartament dobandit prin donatie de la tatal meu in conditiile in care el a decedat si in apartament inca locuieste sotia lui?
Are o fiica si ea ,careia ia donat un apartament de la fostul sot, pe care il tine inchiriat si nu vrea sa isi asume ingrijirea mamei ei.
mentionez ca este a doua sotie a tatalui si are mutatie in buletin de cca 2 ani cu acordul meu.
Este adevarat ca nu por vinde apartamentul din acest motiv ca are mutatie in buletin pe acest apartament? multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:25, 30 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti vinde oricand acest apartament, nu conteaza ca are mutatie acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament trecut cu contract vz-cumparare Mirela42 Mirela42 Buna ziua, As dori sa semnalez o situație. Parintii mei mi au incheiat un contract de vanzare cumparare inainte de casatorie , aproximativ in anul 1996, cu ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a deveni proprietar chiar daca cei doi proprietari actuali- mama si fostul ei sot nu sunt decedati diamantulalbastru diamantulalbastru Buna ziua, mama mea s-a recasatorit iar acum e divortata din nou, are 2 apartamente - unul din prima casatorie iar cel de-al doilea mostenit de la parintii ei, ... (vezi toată discuția)
Mostenire nepot Hallen Hallen Mama sotiei mele a fost casatorita de doua ori. Din prima casatorie a rezultat un baiat si din a doua o fata ( sotia mea ). Baiatul, fratele vitreg al sotiei ... (vezi toată discuția)