avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... proces pentru neplata rata la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

proces pentru neplata rata la banca

Buna ziua,

O cunostinta de-a mea se afla in urmatoarea situatie:
Acum cativa ani a contractat un credit de nevoi personale, fara giranti, fara garantii. Din motive nestiute de mine, nu a achitat ratele catre banca. Banca a recuperat banii de la societatea de asigurari, iar aceasta din urma a deschis proces (primul termen va fi in februarie).
Persoana in cauza nu are bunuri mobile sau imobile pe numele sau, locuieste cu parintii in casa proprietate a acestora si in prezent nu are un loc de munca.
Ce i se poate intampla? Stiu ca poate fi urmarita toata viata, iar in cazul in care va cumpara vreun bun mobil / imobil pe numele sau poate fi executat silit. Dar altceva?

Va multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 16:13, 29 Ianuarie 2010
Altceva nimic. in viitor, pot fi urmarite toate bunurile dobandite, inclusiv salariu, mosteniri, pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executate silită între bancă (bancpost) și moștenitor cu acte în regulă... antoniofacaldo antoniofacaldo Am o rugăminte la dvs.dacă mă puteți ajuta cu un raspuns profesionist: speța este în felul următor: părinții mei au decedat mama în ian.2011 și ... (vezi toată discuția)
Ce executa daca nu am nimic ? bvflorin bvflorin Sunt debitor intr-un credit bancar pentru persoane fizice, obtinut fara garantii materiale sau coplata sau giranti. In ce masura creditorul (sau institutia de ... (vezi toată discuția)
Despre execatuarea silita ca urmare a neplatii ratelor la banca anca_mic anca_mic Buna ziua Parintii mei au facut mai multe credite la banci, credite ce insumeaza o valoare toatala de 6000 E .Amandoi fiind functionarii publici veniturile ... (vezi toată discuția)