avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua, va rog frumos poate sa mi spuna cineva daca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua, va rog frumos poate sa mi spuna cineva daca se modifica ...

buna ziua,
va rog frumos poate sa mi spuna cineva daca se modifica si salariul minim in constructii si agricultura multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:07, 2 Octombrie 2023
Ordonanța de creștere a salariilor din construcții și industria agroalimentară a fost amânată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! imi poate spune cineva , va rog, baza legala (lege, ... carm crucenuc carm crucenuc Buna ziua! imi poate spune cineva , va rog, baza legala (Lege, HG, OUG, art si Monitor Oficial publicat) in care este mentionat raspicat ca aceasta majorare a ... (vezi toată discuția)
Conform oug 130/2021 salariul de bază minim brut pe țară garantat ... AAdriana8 AAdriana8 Conform OUG 130/2021 Salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată poate fi aplicat pentru un salariat pentru o perioadă de maximum 24 de luni de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, trebuie modificat salariul minim, al celor cu vechimea ... carmen.herlicska carmen.herlicska Buna ziua, Trebuie modificat salariul minim, al celor cu vechimea peste 2 ani, la firmele de constructii, agricultura si industrie alimentara? Eu am ... (vezi toată discuția)