Buna ziua.
Trebuie sa suspend o firma ai carei asociati sunt pesoane straine. Intrebarea mea este : ma poate ajuta cineva sa-mi spuna daca imi trebuie procura speciala, imputernicire pentru aceasta problema? sau este suficient sa se mentioneze in hot. a.g.a. numele si datele mele pentru a ma putea ocupa personal? Si daca exista cineva care vrea sa ma ajute ii multumesc anticipat :vishenka:
Eu am completat modelul de cerere valabil si pentru inregistrarea firmelor pe care l-am gasit pe site la o.n.r.c. si cam atat pana acum. mai trebuie si altceva? :-/
Pentru a suspenda activitatea unei societati, aveti nevoie de hotararea AGA semnata de asociatii societatii.
Puteti redacta textul hotararii AGA si sa-l trimiteti prin e-mail asociatilor, pentru a fi semnat in original.
In cazul in care nu detineti calitatea de adminsitrator in firma, aveti nevoie de o procura pentru a inregistra mentiunea la ORC.
Procura aga
ginnyy
O persoana juridica straina, asociat intr-ul SRL., mandateaza o persoana fizica romana pentru a vota in cadrul AGA majorarea capitalului social.
In afara de ... (vezi toată discuția)