avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum suspend o firma?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum suspend o firma?

Buna ziua.
Trebuie sa suspend o firma ai carei asociati sunt pesoane straine. Intrebarea mea este : ma poate ajuta cineva sa-mi spuna daca imi trebuie procura speciala, imputernicire pentru aceasta problema? sau este suficient sa se mentioneze in hot. a.g.a. numele si datele mele pentru a ma putea ocupa personal? Si daca exista cineva care vrea sa ma ajute ii multumesc anticipat :vishenka:
Eu am completat modelul de cerere valabil si pentru inregistrarea firmelor pe care l-am gasit pe site la o.n.r.c. si cam atat pana acum. mai trebuie si altceva? :-/
Pentru a suspenda activitatea unei societati, aveti nevoie de hotararea AGA semnata de asociatii societatii.
Puteti redacta textul hotararii AGA si sa-l trimiteti prin e-mail asociatilor, pentru a fi semnat in original.
In cazul in care nu detineti calitatea de adminsitrator in firma, aveti nevoie de o procura pentru a inregistra mentiunea la ORC.
Va multumesc. Hotarerea o am semnata, dar procura trebuie facuta la notar,nu?
La notar sau la un avocat acolo unde se afla asociatii.
Nu exista nicio cerinta in lege pentru ca imputernicirea sa poarte o anumita forma, motiv pentru care poate fi sub semnatura privata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul comertului gabitzaalex gabitzaalex buna ziua, sunt relativ noua pe acest forum si as vrea sa salut pe toti cei ce-l uziteaza. am si eu o intrebare pentru distinsii consultanti: am auzit de ... (vezi toată discuția)
Procura aga ginnyy ginnyy O persoana juridica straina, asociat intr-ul SRL., mandateaza o persoana fizica romana pentru a vota in cadrul AGA majorarea capitalului social. In afara de ... (vezi toată discuția)
Imputernicire iesire din firma asociat/administrator scarla scarla Buna ziua. Dilema noastra este urmatoarea: -firma infiintata in 2008,2 asociati/adminstratori -in ian 2009 se adauga un al 3-lea ... (vezi toată discuția)