avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! In anul 1985,am fost detașat la Șantierul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! In anul 1985,am fost detașat la Șantierul tineretului,Centrul ...

Buna ziua!
In anul 1985,am fost detașat la Șantierul tineretului,Centrul civic,București,timp de 1 an
Îmi puteți spune,va rog,unde găsesc arhiva,pentru a obține adeverință pentru acea perioadă?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: laurentiudd , utilizator 07:18, 3 Octombrie 2023
Șantierul tineretului,Centrul civic, era sub egida unei Intreprinderi . Care este aceasta?
Antrepriza construcții montaj nr.5 cu sediul undeva,în bd.Regina Maria.
In cartea de munca,este specificat doar"detașat",pentru acea perioadă,nu știu dacă am sau nu nevoie de adeverință.
Va multumesc!
Intrebati al registrul comertului de starea societatii Consal SA, care a cumparat s ACM 5 de la fostul FPS in 1998 ..si vedeti ce va spu ei; daca e functiune mergeti la acea adresa si intrebati , daca e radiata cine a fost lichidatorul care va spune unde se afla arhiva.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)
Arhiva acm 4 Cosmin Podaru Cosmin Podaru Buna ziua. Probabil s-a mai discutat acest subiect, dar nu am gasit nimic concret si poate ma puteti ajuta si pe mine. As vrea sa gasesc arhiva de la ACM 4 - ... (vezi toată discuția)
Arhive carti de munca cirnu72 cirnu72 Buna ziua,locatia arhivei IMEB de unde pot scoate o adeverinta cu grupa de munca ? (vezi toată discuția)