avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cat timp se poate parca ilegal, dupa ce ai primit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cat timp se poate parca ilegal, dupa ce ai primit amenda? De ...

Cat timp se poate parca ilegal, dupa ce ai primit amenda? De exemplu daca ai parcat pe trotuar si politia locala tia dat amenda, poti sa stai toata ziua acolo sau dupa cat timp, poti primi inca o amenda?
Multumesc pentru fiecare raspuns.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:56, 3 Octombrie 2023
A doua zi poti primi alta amenda si la fel in fiecare zi. In ziua respectiva puteti sta pina la ora 24, fara sa luati alta amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda parcare ANDRADAM80 ANDRADAM80 Buna ziua. Am parcat masina timp de 45 de minute pe un trotuar din Bucuresti unde era marcat loc de parcare rezidentiala. Am gasit sub stergator instiintare ... (vezi toată discuția)
Somatie politia locala vladmaria04 vladmaria04 Buna seara! Am o nelamurire legata de un avertisment dat de politia locala pentru parcare auto pe trotuar. Am gasit in parbriz, dupa doua saptamani, fiind in ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare hcl s4 24/2019 Adyconst Adyconst Rog un sfat. Speta: Ieri am primit o amenda prin posta de la politia locala S4. Amenda parcare in baza HCL S4 24/2019. PV de contraventie este pe numele meu, ... (vezi toată discuția)