avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire teren Buna ziua, matusa mea mi-a facut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire teren Buna ziua, matusa mea mi-a facut testament pe ...

Mostenire teren
Buna ziua,
matusa mea mi-a facut testament pe toate bunurile ei. Asa scrie in testament dar e vorba doar de un teren.
Terenul nu e pe numele ei, e pe numele tatalui ei, dar ea si fratii ei nu au facut succesiunea.
Pot eu sa dezbat succesiunea dupa matusa daca ea e doar mostenitoare si terenul nu e trecut pe numele ei?
Terenul si l-au impartit toti fratii, in mod egal, platesc impozit fiecare si isi muncesc partea lor.
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 10:06, 3 Octombrie 2023
Dacă terenul nu e trecut pe numele mătușii nu puteți deschide dezbaterea succesorală. Trebuie mai întâi dezbătută succesiunea după tatăl mătușei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunica mi-a făcut testament pe toate bunurile ei, dar mai sunt moștenitori în afară de mine. care vor fi cotele în acest caz? maia andrei maia andrei Buna ziua! Bunica mea a fost proprietara unei case bătrânești + 1000 m teren si in câmp are 1 hectar . Bunica mi -a lăsat prin testament toate bunurile ei ... (vezi toată discuția)
Testament, atacare jano_ildiko jano_ildiko Buna ziua! Am urmatoarea problema:daca bunica mea a murit si acum bunicul are intentia sa faca un testament in care ne lasa averea mie si matuselor mele. ... (vezi toată discuția)
Părinții mei au decedat. aveau trei copii din ... Cinesice@$ Cinesice@$ Bună seara! Părinții mei au decedat. Aveau trei copii ...din care unul a decedat.( o sora a noastra)..imediat dupa decesul parintilor.. si am ramas doi ... (vezi toată discuția)