avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Dosar penal inexistent pe site urile oficiale
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Dosar penal inexistent pe site urile oficiale

Buna ziua. Mama mea are 2 dosare penale care nu le gasesc pe site urile official. Le-am cautat si dupa nume si dupa numar. Nu exista.

Este un termen limita cand ajung pe site?
Daca pe proces verbal lipsesc 2 semnaturi din 5 dar si semnatura criminalistului, mai are valuare juridica?

Unde putem face reclamatie impotriva unui judecator avand in vedere faptul ca reclamantul are relatii cu aceasta si este si vecin cu noi?
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2023
asnat, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:57, 3 Octombrie 2023
dosarele sunt deja in instanta?
Nu stiu. Pe proces verbal scrie dosar penal numar/litera sau numar/2023. Nu imi apare in nici un fel cu toate ca dupa numar mai sunt inca aprox. 1000 de dosare.

adriandimitriu a scris:

dosarele sunt deja in instanta?

daca nu e in instanta nu aveti ce sa vedeti. a primit citatii corespunzatoare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot sa reclam opc-ul? ortandan ortandan Situatia este urmatoarea Am depus o reclamatie impotriva unei firme la OPC...reclamam faptul ca PV de receptie nu e semnat de catre mine ci de catre un ... (vezi toată discuția)
Reclamatie nci nci am fost reclamata la politie de catre un barbat bolnav psihic , inregistrat in evidentele speciale de 7 ani. As dori sa stiu daca politia poate lua in ... (vezi toată discuția)
Tentativa de preluare ilegala a proprietatii? popaionut2002 popaionut2002 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in legatura cu o problema. Am descoperit in cutia postala o citatie de prezentare la tribunal pentru lamurirea unei ... (vezi toată discuția)