avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Astăzi profesoara de fizica i-a turnat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Astăzi profesoara de fizica i-a turnat apa in cap ...

Buna seara! Astăzi profesoara de fizica i-a turnat apa in cap copilului meu. Se simțea rău, și a simțit nevoia de a bea o gura de apa din sticla pe care o avea in ghiozdan! Ce poate păți aceasta doamna ? Exista vreo lege dacă depun plângere? Va rog sa îmi Spuneti ce pot face in acest sens! Copilul a fost umilit de fata cu colegii și cred ca este și abuz in serviciu… va rog sa îmi Spuneti care este legea de care ma pot lega in afara de legea 272. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: erriss , utilizator 02:09, 7 Octombrie 2023
Mda....Sunt hater.Acum 30 de ani hidratarea se facea in pauzele dintre ore cu apa de la chiuveta.Eu unu zic ca normal ar fi ca in timpul orelor elevi ar trebui sa si manane un sandwich sau macar o punga de chipsuri inainte de a bea apa.Pauzele dintre ore cred ca ar trebui sa fie dedicate pentru TikTok.
Lăsați miștocăreala, vă rog.
Mulțumesc.
Exista posibilitatea ca in laboratoare (fizica, chimie, biologie) prin regulament sa nu ai voie cu sticle apa/ceai (copiii), mancare plus este necesara existenta unui echipament adecvat: halat, ochelari protectie, manusi, incaltaminte protejata. Cel putin in alte tari asa este, chiar daca vorbim de laborator cl a7a, de exemplu. Ati verificat si acest aspect? Desigur, turnatul apei in cap nu este comportament de profesor, dar si daca i s-a facut rau copilului si profesoara poate spune ca i-a acordat "ajutor" ca sa nu i se agraveze starea? Cum puteti fi sigura ca nu se va apara spunind ca a fost masura de "prim ajutor" daca dvs. spuneti ca s-a simtit rau? Candva profesoara de desen ne turna apa in buzunare daca aveam borcan fara capac in timpul orei (era si colorata de la Tempera) De fapt nr. borcanelor turnate in buzunare ne departaja..toti eram buni la mate si romana. O discutie cu conducerea scolii ar fi necesara ca sa intelegeti exact despre ce a fost vorba. Calcatul pe picioare e altceva. Daca se intampla periodic chiar trebuie anuntata conducerea scolii, in prima faza. Daca nu a fost o intamplare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca un elev sa fie obligat sa invete la scoala dupa o carte care nu e avizata de minister? ziarediverse ziarediverse E legal sa fi obligat sa inveti la scoala o limba straina ( franceza , engleza , germana ) dupa o carte care nu e avizata de minister , fara vreo traducere ... (vezi toată discuția)
Învățământ -profesor cu probleme SimoCI SimoCI Bună ziua. Fiul meu a terminat clasa a7-a si este corigent la matematica, la fel ca inca 15, numai din clasa lui. In numeroase randuri parintii au incercat sa ... (vezi toată discuția)
Bullying la școală camelllia camelllia Buna ziua, am un copil clasa 5-a la un liceu. Am zis ca primele 2 luni sunt de acomodare, in special baietii incercand sa stabileasca niste ierarhii, dar in ... (vezi toată discuția)