avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am lucrat la o pensiune ca administrator 2 ani, după ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am lucrat la o pensiune ca administrator 2 ani, după care patronul ...

Am lucrat la o pensiune ca administrator 2 ani, după care patronul mi-a spus că nu mai are nevoie de mine. Eu l-am intrebat că de ce nu a emis un preaviz și decizia de concediere motivată, iar el mi-a spus că nu a emis asa ceva deoarece eu nu am avut incheiat contract de munca cu el in ciuda faptului că i-am dat toate acte necesare pentru a-mi încheia contractul. Bani am primit mai putin decat am negociat spunandu-mi ca are unele datorii iar după aceea i-mi va achita restul de bani. O întrebare : pot să depun plângere penală pentru înșelăciune ?? deoarece la contencios administrativ nu am ce contesta deoarece nu există decizie de concediere.

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva dispozitiei de desfacere a contractului de munca disciplinar cristina/BZ cristina/BZ Buna ziua. Am lucrat la un post local si pe 30 iulie i-am prezentat domnului director demisia pe care a acceptat-o verbal si si-a dat si acordul ca sa pot ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala preaviz Qimer Qimer Am fost înștiințat in scris pe data de 12.02.2009 (data postei - deoarece activez într-un birou local) despre decizia de a mi se desface contractul ... (vezi toată discuția)
Preaviz cu santaj? Filimon Aurel Filimon Aurel Buna dimineata Am si eu o mare nelamurire.De la 1-06-2009 mi sa comunicat verbal ca de la 1-06-2009, din motive economice si totodata prin desfiintarea ... (vezi toată discuția)