avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul medical cu cod 01 constituie vechime in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul medical cu cod 01 constituie vechime in munca?

Concediul medical cu cod 01 constituie vechime in munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 5 Octombrie 2023
Constituie stagiu de cotizare la pensie ... Munca prestata in temeiul unui contract individual de munca constituie vechime in munca.

Pe durata suspendarii pot continua sa existe alte drepturi si obligatii ale partilor decat cele prevazute in lege, daca acestea sunt prevazute prin legi speciale, prin contractul colectiv de munca aplicabil, prin contracte individuale de munca sau prin regulamente interne.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca hodor dana hodor dana Va rog sa-mi spuneti daca perioadele de concediu medical constituie vechime in munca si are influenta la calculul sporului de vechime. Multumesc (vezi toată discuția)
Cum influenteaza concediul medical vechimea in munca? OctavianDinu OctavianDinu Va rog sa-mi raspundeti cum influienteaza concediul medical vechimea in munca ? Am aproape 35 de ani vechime in munca, am avut concedii medicale in perioada ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in perioada de preaviz angialex2005 angialex2005 ce presupune concediul medical in perioada de preaviz de 20 de zile? (vezi toată discuția)