avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare posesie teren agricol. Urma să fac ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare posesie teren agricol. Urma să fac succesiunea la un ...

Anulare posesie teren agricol.

Urma să fac succesiunea la un teren și am găsit în CF-ul care e pe numele mamei că persoana care utiliza terenul a depus la OCPI un act prin care sa notat posesia pe CF iar în decurs de 3 ani acesta poate fi proprietar. Pot ataca posesia mentionata pe CF?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:50, 8 Octombrie 2023
Mai util ar fi sa va dezbateti moștenirea și sa va intabulati dreptul de proprietate la Cartea funciara
Repet: Pe CF apare inregistrata o posesie din partea unei persoane straine.
1. Pot dezbate mostenirea fara sa anulez întâi acea posesie?
2. Dacă nu, pot ataca în instanță posesia?
Am înțeles. Nu era nevoie sa repetați.
Da, puteți dezbate succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor. as avea o intrebare in legatura cu intabularea ... CrisCristina11 CrisCristina11 Buna ziua tuturor. As avea o intrebare in legatura cu intabularea unui teren. Ma aflu inscris ca si posesor pe cf unui teren intravilan din 2016 impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, ... cartala cartala Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, exista posibilitatea sa obtin autorizatie de constructie pentru o hala metalica? Am un an de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua și bine v-am gasit! sunt nou pe această platformă ... Mihai.catalin Mihai.catalin Buna ziua și bine v-am gasit! Sunt nou pe această platformă și aș dori să adresez o întrebare, de curând am făcut cadastrul la casa bunicilor mei ... (vezi toată discuția)