avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate negocia contractul individual de munca? In ce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate negocia contractul individual de munca? In ce conditii ...

Se poate negocia contractul individual de munca?
In ce conditii si ce se intamola daca refuzam semnarea lui intr-o forma modificata?
De exemplu, nu sunt multumita de majorarea impusa de conducere si vreau sa negociez mai mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:56, 10 Octombrie 2023
Da, se poate negocia .

Contractul individual de muncă poate fi modificat numai prin acordul părţilor.

In caz de refuz, salariul va ramane acelasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scade salariul negociat initial ? awp_adidas awp_adidas Buna ziua, este legal sa mi se scada salariul negociat initial si trecut in Contractul Individual de Munca in urma unei evaluari negative ? M-am angajat iar ... (vezi toată discuția)
Nesemnarea acordului intre parti la negocierea anuala a salariului bcfbmv bcfbmv Buna Seara, As dori sa intreb si eu daca, intre directorul unitatii si seful de departament (din care fac eu parte), s-a ajuns la o "intelegere" de ... (vezi toată discuția)
Semnarea actului individual la contractul de munca pe anul 2008 MARIANA CODRUT MARIANA CODRUT ACTUL ADTIONAL PE ANUL 2008 SE APLICA LA UNITATEA NOASTRA DE LA 1 MARTIE 2008 MAI MULTI SALARIATI AM REFUZAT IN LUNA MARTIE 2008, SA SEMNAM TABELELE ... (vezi toată discuția)