avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... O institutie de invatamant mai poate inchiria sala de ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

O institutie de invatamant mai poate inchiria sala de sport?

Buna dimineata !
O institutie de invatamnt mai poate inchiria sala de sport la un club sportiv pentru 1-2 ore ?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:17, 11 Octombrie 2023
Buna ziua!
Dupa cate stiu eu,se poate inchiria.Aproape de casa mea este un liceu care inchiriaza sala de sport atat in cursul saptamanii cat si in weekend.
Trebuie cu avizul inspectoratului școlar și în ultimul timp nu prea se mai dau astfel de avize asa ușor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie alexandrulb alexandrulb Buna ziua, am dorit sa inchiriez o sala de sport din incinta unui liceu din Bucuresti, 2 ore pe sapataman, in week-end (sambata), am mers si am vorbit cu ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sala de sport ! Dorin Radoi Dorin Radoi Buna ziua ! Pot inchiria sala de sport de la scoala unde sunt angajat? Vreau sa-mi infiintez o Asociatie Sportiva privata, binenteles, ca mai apoi sa inchiriez ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar - asociatie club sportiv - polisportiva kitris80 kitris80 Buna ziua . Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste deschiderea de sedii secundare in ceea ce priveste o asociatie club sportiv ,cu mai multe ramuri ... (vezi toată discuția)