avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Daca am uitat sa inregistrez suspendarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Daca am uitat sa inregistrez suspendarea unui contract ...

Buna ziua,
Daca am uitat sa inregistrez suspendarea unui contract de munca si am inregistrat-o astazi, mai tarziu cu doua saptamani, mai pot face corectie?
Practic angajatul are cerere de concediu fara plata si nu a lucrat in aceasta perioada
Va multumesc!.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:02, 11 Octombrie 2023
Corectie pentru ce ?
Corectia pentru data de suspendare a contractului
Da, se poate face corectie numai daca nu ati incetat suspendarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)
Inregistrare concediu de boala felicia_margareta felicia_margareta Buna ziua, As dori o clarificare in urmatorul caz: Firma la care lucrez, are activitatea suspendata pentru o parte din salariati, in ziua de vineri a ... (vezi toată discuția)
Concediul fara salariu in revisal 506 bvr bvr Buna ziua! Stiou ca exista discutii in cadrul altor subiecte deja deschise pe tema hg 500/2011, dar poate ar fi bina sa facem o discutie separata referitor la ... (vezi toată discuția)