Am și eu niște întrebări, mai ciudate poate: o hotărârea judecătorească de încuviințare a executării silite nu trebuie să apară pe portal?Nu trebuie găsită atunci când caut numărul dosarului?Nu trebuie găsită la secțiunea ședințe?Nu trebuie să aibă o ștampilă și măcar o semnătură a judecătorului/grefierului?Cum ne putem apăra dacă nu știm nimic până în momentul popririi conturilor?Cum ne asigurăm că avem dreptul la o judecată corectă?
Cererea de încuviințare a executării silite se judecă în cameră de consiliu, fără participarea celui care urmează a fi executat. În momentul în care executorul judecătoresc vă comunică somația de plată, atunci puteți face contestație la executare.
Nu e nici o conspirație,dacă aveți un nume comun pot sa apară mai multe părți cu nume similare di e mai greu sa găsiți,poate sa fie un dosar de executare mai vechi etcetc.In momentul.in care primiți actele de la executor curge termenul în care puteți formula contestație..
Executare silita
buiavasi
Cum aflu ziua si completul care judeca un dosar de executare silita, este vorba despre dosarele nr.30392/4/2017 si 30393/4/2017 de la jud.sector 4, eu am ... (vezi toată discuția)