avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Temei legal plata parcare de resedinta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Temei legal plata parcare de resedinta

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati sa identific temeiul legal (lege, OG, OUG, hotarare de guvern, ordin sau regulament emis de un minister s.a.) pentru plata locurilor de parcare, conform Regulamantelor emise de Consiliile Locale privind parcarile de resedinta (in special din zonele de blocuri).
In aceste regulamente, pe langa alte prevederi, se solicita plata pentru un loc de parcare de resedinta, amenajat de primarii, sub forma unui abonament periodic.
Am gasit un Regulament general de urbanism din 27.06.1996, aprobat prin HGR 525/1996, dar nu am identificat prevederi legate de plata parcarilor de resedinta.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: giocont , utilizator 11:34, 12 Octombrie 2023
Puteti sa trimiteți o petiție la primăria de care aparțineți și va vor răspunde in scris.
Multumesc!
Am gasit ceva in Codul administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate primaria sa oblige firmele sa concesioneze locuri de parcare? liviu_co liviu_co Bunaziua, Pentru a obtine de la Primaria Brasov prelungirea Acordului de functionare pentru un punct de lucru in care desfasor activitati de secretariat ... (vezi toată discuția)
Locuri de parcare - obligatiile constructorului unui bloc nekrous nekrous Buna ziua, Am cumparat un apartament intr-un bloc nou. Conform planului, blocul are adiacente un numar de locuri de parcare supra-terane. Ni s-a oferit ... (vezi toată discuția)
Amenajare parcare Steriu Steriu Consiliul Local al Municipiului Ploiesti in data de 26 februarie 2010 aproba “ Proiect de hotarare privind aprobarea Studiilor de ... (vezi toată discuția)