avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Am montate camere de supraveghere în bar ,sunt ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Am montate camere de supraveghere în bar ,sunt proprietar. Mi ...

Am montate camere de supraveghere în bar ,sunt proprietar. Mi le-am montat eu ,acum vine poliția și spune ca îmi face dosar penal pentru ca le-am montat eu, au sau nu dreptate?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:32, 12 Octombrie 2023
Legea nr. 333/ 2003 contine prevederi legale despre modul cum pot fi montate legal, camerele de supraveghere.
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montarea camerelor de supraveghere DanTone DanTone Buna ziua, Locuiesc intr-o curte comuna cu trei case si unul din vecini isi instaleaza singur camere de supraveghere, fara a avea acordul nostru, la locuinta ... (vezi toată discuția)
Camere supraveghere scara asociatie locatari mfdunhill mfdunhill buna ziua, in urma hotararii AG, pe cara blocului [hol si intrare] s-au montat camere de supraveghere. Am 2 intrebari : 1. avem nevoie de la anspdcp de ... (vezi toată discuția)
Alarma antiefractie la sediul firmei Serbanrazvan1976 Serbanrazvan1976 Dacă locuiesc în aceiași curte unde am și sediul firmei respectiv și un bar în jumătate de casa ,sunt obligat sa am alarmă antiefractie? (vezi toată discuția)