avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Eos KSI Buna ziua, acum 12 ani luat un credit de nevoi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Eos KSI Buna ziua, acum 12 ani luat un credit de nevoi personale, ...




Eos KSI
Buna ziua, acum 12 ani luat un credit de nevoi perosnale, mereu am achitat la timp. De 9 ani sunt plecata in Anglia, nu am avut mereu posibilitatea sa platesc. A ajuns creditul la firma de recuperare, am avut acord cu ei ca platesc lunar 100 de lire. De cateva luni le platesc, iar dupa cateva zile banii imi intra inapoi in cont. Le-am explicat, dovezi de extras bancar sa se vada clar. Nu am mai incercat o alta plata de cateva luni asteptand o solutie de la ei. Acum mama a primit scrisoare de executare silita pe numele meu, eu nu am nimic in Romania, mama nici atat, totul e pe numele bunicii mele care e bolnava la pat, ma intreb ei pot confisca de la bunica ceva? Casa bunuri etc? Plus ca e ilegal ca ei sa imi trimita scrisori cu detalli personale la adresa lor avand in vedere ca au adresa mea din Anglia la dosar! Va rog sa ma ajutati

Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 17:47, 12 Octombrie 2023
Dacă nu aveți nimic pe numele dvs. nu au ce să vă facă și, oricum, nu se pot îndrepta împotriva bunicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt în executare silită dar nu am nimic pe numele meu cocococo44 cocococo44 Buna,am avut un credit la Credius de 2700 Ron,și am de plata 15000 de ron.ma m îmbolnăvit rău și nu am mai putut plăti rata de 250 Ron pe luna .creditul ... (vezi toată discuția)
Cum pot plati in rate un credit bogdan78 bogdan78 am avut un credit de nevoi personale la BRD, de un an nu am reusit sa mai platesc rata. Acum 2 luni am fost contactat de catre de cei de la EOS KSI si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Care poate fi motivul/le si care sunt sansele de reusita pentru ... gtiasi gtiasi Care poate fi motivul/le si care sunt sansele de reusita pentru care pot face o contestatie la executarea silita explicitata mai jos cu date din dosarul ... (vezi toată discuția)