avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ordine succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ordine succesiune

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un răspuns. Avem o cazul unei doamne care a decedat in februarie 2022.Doamna avand 2 copii:o fata si un baiat.Fiica a decedat in decembrie anul trecut...Succesiunea nu a fost realizata dupa decesul manei celor 2 copii.Fiica decedata(necăsătorita) are la rândul ei un băiat.Cum se realizează succesiunea?Nepotul vine si la succesiunea bunicii?Trebuie facuta succesiunea de 2 ori sau cum se procedează?Multumesc
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2023
NMaria2023, utilizator
Cel mai recent răspuns: NMaria2023 , utilizator 00:02, 17 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc mult pentru ajutor
Ultima modificare: Marți, 17 Octombrie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune krista56 krista56 Buna seara. Am o situatie si as avea nevoie de sfatul dvs. Bunica, vaduva de mai multi ani, a avut 4 copii, 3 sunt in viata si unul a decedat in urma cu 16 ani ... (vezi toată discuția)
Drept de folosință locuință de către unul dintre moștenitori: pot intra ceilalți în apartament ori de câte doresc? mancipri mancipri Mama, tata, fiul, si sotia acestuia fiica si copilul acestuia (nepot) locuiesc impreuna in apartamentul proprietate personala a parintiilor. In anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Moștenire nepoti Adina Sfetcu Adina Sfetcu Soția mea a murit acum 2 ani. Nu am avut copii împreuna. Ea a avut o fata din prima căsătorie care a avut 2 copii.Fiica ei a decedat înaintea soției ... (vezi toată discuția)