În decursul acestor zile am finalizat un dosar de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului , alcoolemie 1.82 la sânge... într-un final am finalizat acest dosar cu o solutionare de amânare a aplicării pedepsei.
Întrebarea mea este cum voi proceda cu lucrurile pe care trebuie sa le îndeplinesc în acești doi ani de supraveghere ?
Cum iau legătura cu consilierul de probațiune și când?
Când trebuie sa plătesc cheltuielile judiciare și sa îndeplineasc toate celelalte obligații?
Va rog frumos sa ma ajutați cu un răspuns Cum și când sa fac aceste lucruri.
Va mulțumesc!
Mergeți cât mai urgent la Serviciul de probațiune aferent și spuneți ce ați scris aici pe forum, solicitant informații despre cel/cei care va monitorizează in aceasta perioada de 2 ani.
Plata cheltuielilor de judecată trebuie sa o faceți în maxim 90 de zile de când v-a fost comunicată minuta penală cu cheltuielile la care ați fost obligat prin hotărâre. Plătiți la administr.financuara de la locul de domiciliu al dvs., mergeți la biroul de executări penale a judecătoriei unde v-ați judecați, depuneți dovada platii acelor cheltuieli cu cerere pe care solicitați să vi se pună ștampila judecătoriei cu data depunerii și păstrați bine chitanță de plata cu cererea de depunere. Se mai întâmplă să se piardă....
Daca nu plătiți în 90 zile, s-ar putea să fiți executați silit pentru acea suma.
Bună ziua!
Mergeți la Serviciul de probațiune cat mai repede posibil și arătați minuta penală ce deja v-am fost comunicată. Redactarea hotărârii și comunicarea hotărârii penale este de durata și nu trebuie așteptat atât!
Nu am momentan nimic. Pronunțarea și hârtia oficiala o am pe data de 3.10
Eu ce v am spus este ceea ce mi sa comunicat în timpul ședinței de către procurori și judecator . Madalina Mihaela I. Moceanu a scris:
Bună ziua!
Mergeți la Serviciul de probațiune cat mai repede posibil și arătați minuta penală ce deja v-am fost comunicată. Redactarea hotărârii și comunicarea hotărârii penale este de durata și nu trebuie așteptat atât!