avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua! am pensie de urmas si sunt studenta, am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua! am pensie de urmas si sunt studenta, am trimis declararatie ...

buna ziua! am pensie de urmas si sunt studenta, am trimis declararatie pe propria raspundere ca sunt studenta doar pe mail si va urma pana in 25 octombrie adeverinta in original. problema e ca nu am depus declaratie pe propria raspundere in mod fizic la casa de pensii si se pare ca mi-a sistat pensia. e posibil sa recuperez pensia pierduta? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:20, 14 Octombrie 2023
Buna ziua!
Poate casa de pensii nu a primit declaratia dvs.Mergeti si o depuneti acolo.In mod normal dupa inregistrare ar trebui sa primiti si pensia anterioara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a fost sistata pensia de urmas pe luna noiembrie AdrianaMares30 AdrianaMares30 Buna seara .In prezent sunt studenta in anul I la facultate .Pentru primirea pensiei de urmas am depus adeverinta conform careia urmez o institutie de ... (vezi toată discuția)
Acordare pensie de mostenitor c_luchian c_luchian Buna seara ! Va prezint situatia mea. Tatal meu a decedat anul trecut, iar eu primesc pensie de mostenitor dupa el. Am 25 de ani impliniti, sunt studenta in ... (vezi toată discuția)
Studenta anul i si pensie de urmas Florentina Mihaela Florentina Mihaela Fiica mea primeste pensie de urmas.Pana acum, eleva fiind, am dus la Casa de Pensii in fiecare an, pana pe data de 30 septembrie adeverinta eliberata de liceul ... (vezi toată discuția)