avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vă rog să-mi spuneți cum se calculează comisionul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vă rog să-mi spuneți cum se calculează comisionul unei tranzacții ...

vă rog să-mi spuneți cum se calculează comisionul unei tranzacții imobiliare: după prețul stipulat în contractul de înțelegere amiabilă între părți sau după prețul final din contractul de vânzare
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:04, 13 Octombrie 2023
Contract de "înțelegere amiabila "? Ce-i ăla?
Va referiți la avansul de la un antecontract?
Ultima modificare: Vineri, 13 Octombrie 2023
raluk0207, utilizator
promisiunea/antecontractul
Taxele pentru perfectarea antecontractului se calculează în funcție de avansul achitat.
Taxele pentru perfectarea contractului de vânzare se calculează în funcție de prețul total al vânzării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, doresc sa cumpăr un imobil in val de 92000 euro. ... ancamate ancamate Buna ziua, Doresc sa cumpăr un imobil in val de 92000 euro. Anul trecut am făcut un antecontract și am plătit un avans de 77000 euro, urmând ca acum sa ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutați cu urmatoarea speta. am avut intentia sa ... Simo Na Simo Na Va rog sa ma ajutați cu urmatoarea speta. Am avut intentia sa înstrăinez un apartament pentru care am postat anunt. A raspuns o agentie imobiliara ... (vezi toată discuția)
Am semnat un precontract de vanzare cumparare la notariat cu ... MihaelaGruia MihaelaGruia Am semnat un precontract de vanzare cumparare la notariat cu un dezvoltator imobiliar, precontract pentru care am platit taxe notariale. Dupa un am incheiat ... (vezi toată discuția)