avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am o matusa care a facut un testament in favoarea unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am o matusa care a facut un testament in favoarea unei persoane ...

am o matusa care a facut un testament in favoarea unei persoane straina de familie, dupa decesul matusii cine are dreptul de a ataca testamentul? matusa nu are copii,doar frati si surori si nwpoti de frati si surori . au dreptul de a ataca testamentul?
Ultima modificare: Duminică, 15 Octombrie 2023
vasiliugheorghe, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:26, 15 Octombrie 2023
Testamentul poate fi atacat de oricine, dar cu șanse de reușită la instanță sunt doar moștenitorii rezervatari.
Ceilalți posibili contestatari au șanse spre zero.
Ultima modificare: Duminică, 15 Octombrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . e vorba de o mostenire , un apartament . apartamentul ... unoarecare21 unoarecare21 Buna ziua . E vorba de o mostenire , un apartament . Apartamentul a fost pe numele a doua persoane sot - sotie(ambii decedati la ora actuala) . Cei doi soti au ... (vezi toată discuția)
Cine poate ataca testamentul? MariaEnikoKese MariaEnikoKese Buna ziua .Mama mea are o matusa ,care are un apartament si il lasa mamei mele.S-a facut testamentul legalizat la notar pe numele mamei .Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori sa știu dacă mama mea poate sa renunte in ... Smeraldo Smeraldo bună ziua as dori sa știu dacă mama mea poate sa renunte in favoarea mea la dreptul de mostenitor ? va mulțumesc (vezi toată discuția)