avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot cere pensie alimentara din veniturile incasate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot cere pensie alimentara din veniturile incasate daca are un salariu minim pe economie fals in cartea de munca?

Sunt in proces de divort iar sotul meu are pe cartea de munca trecut un salariu fals minim pe economie desi el castiga mult mai mult (tatal lui este patronul firmei si a trecut asa ca sa plateasca mai putine taxe). Pot cere in instanta sa dovedeasca ca are incasari lunare mult mai mari pentru a se calcula pensia alimentara de acolo si nu din salariul minim?
Ultima modificare: Duminică, 15 Octombrie 2023
DianaPascu95, utilizator
Cel mai recent răspuns: DianaPascu95 , utilizator 11:53, 19 Octombrie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteți sa I cereți sa dovedească lui ci dvs trebuie sa faceți dovada celor solicitate..Instanta poate face verificări în baza de date ANAF dar nu are cum sa ghicească cât câștigă în realitate,practic nu aveți cum sa dovediți..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sau puteți să-i cereți viitorului fost soț să conveniți de comun acord o anumită valoare sau plata în natură și instanța va lua act de înțelegerea părților.


Alexandru Surcel a scris:

Sau puteți să-i cereți viitorului fost soț să conveniți de comun acord o anumită valoare sau plata în natură și instanța va lua act de înțelegerea părților.

Din pacate mi-a zis ca va face tot posibilul sa imi dea cat mai putin la pensia alimentara… nu ma pot intelege cu el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuare pensie alimentara ema1975 ema1975 Sunt o mama cu 3 copiii actualemente divortata cu o pensie lunara de intretinere in valoare de 3800 RON. Fotul sot a depus depus dosar de diminuare a ... (vezi toată discuția)
Demisie şi schimbarea firmei angajatoare, având acelaşi patron elenagabi elenagabi Buna ziua, Vă adresez rugămintea să mă ajutaţi într-o problemă foarte importantă pentru mine. Lucrez de aproape 20 de ani la o firmă care, de mulţi ... (vezi toată discuția)
O intrebare.... valceanu_liliana valceanu_liliana Buna seara!!Am si eu o nelamurire si v-as ruga sa ma ajutati,,,,tatal copilului meu plateste o pensie alimentara corespunzatoare venitului minim pe economie ... (vezi toată discuția)