avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Părinții vor să ne doneze apartamentul in care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Părinții vor să ne doneze apartamentul in care locuiesc ,mie ...

Părinții vor să ne doneze apartamentul in care locuiesc ,mie și fratelui meu care locuiește cu ei. Eu, locuiesc în Franța și nu mai am acte de identitate române ( sunt perimate).
Pot primi donația cu acte franceze și care îmi sunt obligațiile fiscale ulterioare?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:45, 16 Octombrie 2023
Puteți primi donația. Ulterior va trebui sa va înregistrați la primărie pentru plata impozitului.
Puteți sa le reînnoiti la Ambasada sau Consulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. as vrea sa fac o declaratie pe proprie raspundere ... Cioran Oana Cioran Oana Buna seara. As vrea sa fac o declaratie pe proprie raspundere la un notar in Franta, care sa fie valabila in Romania. Este posibil? (vezi toată discuția)
Partaj urmat de vanzare-cumparare. contract de mandat incheiat in strainatate in fata consulului. procedura Andreea_31 Andreea_31 Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie si nu stiu care este cea mai buna solutie. Locuiesc in Marea Britanie de 2 ani de zile, fratele meu locuieste ... (vezi toată discuția)
De ce acte are nevoie un minor nascut in franta (din doi parinti romani),nerecunoscut la ambasada romaniei,pt a putea calatori in romania si a se intoarce inapoi in franta? Carmen210181 Carmen210181 Buna ziua! Sunt mama a trei copii nascuti in Franta din doi parinti romani,necasatoriti.Singurele acte de care dispun copiii mei in varsta de 8,7 respectiv 6 ... (vezi toată discuția)