avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Doresc susținerea admiterii la școala de politie de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Doresc susținerea admiterii la școala de politie de frontieră ...

Doresc susținerea admiterii școlii de politie de frontieră din Oradea. Am suferit o condamnare în urma cu ceva timp pentru articolul 336 cod penal, fiind condamnat la o pedeapsă de 1 an de închisoare cu suspendare si termen de probațiune pe o perioada de 2 ani. Întrebarea mea este următoarea, eu sunt reabilitat de drept, iar la cerințe precizează sa nu fii condamnat, iar dacă ai fost sa fii reabilitat. La autobiografie ce ar trebui sa scriu? Adevărul, sau să omit acest aspect?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 09:48, 17 Octombrie 2023
Parerea mea este sa spuneti adevarul.S-ar putea ca ei sa verifice cererea dvs. si sa vada ca nu ati fost sincer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp imi va fi reabilitat cazierul Alin Tomescu Alin Tomescu Buna ziua , am fost condamnat la 8luni de inchisoare in urma unei vatamari corporale din culpa , art 196 , pedeapsa mi a fost amanata , si am mers timp de 2 ... (vezi toată discuția)
Profesia de avocat tedyshor_love tedyshor_love as dori si eu o lamurire cu privire la profesia de avocat.sa spunem ca as fi suferit cu cva timp in urma o pedeapsa cu suspendare sau eventual o amenda ... (vezi toată discuția)
Admitere în avocatură , reabilitare TudorM156 TudorM156 Buna seara, daca o persoană a fost condamnată la 1 an de inchisoare cu suspendare plus un termen de probațiune de 2 ani de zile pentru o infracțiune la ... (vezi toată discuția)