avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma in insolventa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma in insolventa

Buna ziua, am si eu o intrebare mai delicata. Lucrez la o firma de transport ( sofer pe tir ) iar firma a intrat in insolventa in data de 11.10 ( acu o sapt aprox ) iar banii pana in data de 11.10 nu ii mai recuperam, exista vreo solutie legala in care putem obtine banii? Ce se poate intampla daca incarc marfa de la firma ( e acelasi patron, are si firma de cabluri si de transport ) si nu o descarc doar dupa ce mi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:14, 18 Octombrie 2023
Veti fi tras la raspundere...
Multumesc, si pe cale.legala nu se poate face nimic?

Cornel Vasile a scris:

Veti fi tras la raspundere...

Exista cai legale pentru recuperarea banilor ,,dar sunt de durata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda cu tirul...... CORNEKUS CORNEKUS In urma unui anunt dat pe internet prin care ne exprimam dorinta de a cumpara ulei si zahar am fost contactati (conform email atasat) de firma XXX SRL acestia ... (vezi toată discuția)
Am lăsat două zile camionul parcat într-o zonă industrială din uk și a fost furată marfa. care ar fi partea mea de vină? M365088 M365088 Am lasat camionul parcat într-o zona industriala din uk am plecat pentru 2 zile si a fost furata marfa din camion. Angajatorul nu mi-a oferit parcare cu plata ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca GHMA GHMA Sofer TIR angajat la o firma romaneasca.Am incarcat marfa ptr Olanda si am primit ordin sa scriu un alt CMR cu descarcare in Germania.Am fost oprit de politia ... (vezi toată discuția)