avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... specimen semnatura
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

specimen semnatura

buna seara,
pentru specimenul de semnatura trebuie sa merg la Notar sau se poate da si sub semnatura privata-sa fac declaratia si o semnez cand depun actele?

Cel mai recent răspuns: mihaelababoiu2004 , utilizator 21:32, 29 Ianuarie 2010
Buna seara!
Da, pentru specimen de semnatura TREBUIE sa te prezinti in fata notarului public.
Acum depinde unde iti trebuie, caci de ex. , daca ai nevoie la Reg. Com. poti sa completezi formularul ce il primesti de la informatii, dar sa il semnezi doar in fata inspectorului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Specimen de semnatura mara_anda mara_anda As dori sa stiu daca pot obtine specimenul de semnatura pt administrator si de la un notar oarecare,sau se face numai in cadrul registrului comertului (vezi toată discuția)
Retragere asociat din srl cu doi asociati nina_rebegea nina_rebegea buna ziua! care este procedura de urmat in cazul retragerii unui asociat din srl cu doi asociati pe cale amiabila? am inteles ca se face un act aditional ... (vezi toată discuția)
Acte firma mariaoana mariaoana Buna , Am si o intrebare , mai bine spus o rugaminte. Doresc sa incept un nou proiect si vreau sa deschid o firma ; am fost la cei de la registrul comertului ... (vezi toată discuția)