avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Doresc un sfat vizavi de urmatorul caz : Tanar aflat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Doresc un sfat vizavi de urmatorul caz : Tanar aflat in autoturism ...

Doresc un sfat vizavi de urmatorul caz : Tanar aflat in autoturism stationat , este verificata masina pentru detinere de droguri . Sa gasit canabis pentru consum propriu care este confiscat . Este verificat pentru consum de alcool , rezultatul fiind negativ . Nu este verificat pentru consum de droguri si este dus direct pentru a da probe de urina si sange . I se retine permisul , pe dovada eliberata scrie consum de droguri , fara drept de conducere .. Cat este de legala retinerea permisului . Avand in vedere ca nu a fost testat pozitiv la substante . Stiu ca rezultatele probelor biologice dureaza . Este vre-o modalitate de a obtine permisul pana atunci ? Permisul este eliberat in UK .
Cel mai recent răspuns: mmarcelcozma , utilizator 11:03, 20 Octombrie 2023
Pai rertii un permis daca nu ai constatat consumul de subtante? Si daca paraseste tara , se retine permisul eliberat in alta tara pana la finalizarea pocesului ? Credeam ca dreptul de a conduce se suspenda doar in Romanaia nu si in alta tara .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În ce condiții poate poliția rutieră să însoțească participantul la trafic la spital pentru recoltarea probelor biologice? Urushi Bara Urushi Bara Buna ziua, in ce conditii poate politia rutiera sa insoteasca participantul la trafic la spital pentru recoltarea probelor biologice? Spre exemplu, daca ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cu privire la og 29/2023 alinpelin alinpelin Buna ziua, am o nelamurire cu privire la OG 29/2023. Prin Articolul I, alin. 5, se adauga litera: \"g) în baza rezultatului analizei mostrelor biologice ... (vezi toată discuția)
alcooltest NarcisaDaiana NarcisaDaiana Daca am fost testat cu aparatul firmei Petrofac,nu trebuia sa ma duca la recoltare de probe biologice?? (vezi toată discuția)