avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recuperare vechime Bună seara! Soacra mea dorește ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recuperare vechime Bună seara! Soacra mea dorește să recupereze ...

Recuperare vechime

Bună seara!

Soacra mea dorește să recupereze vechimea de la IJCM Dr Tr Severin actuala MESACONS SA,deoarece i-a fost distrusa cartea de munca.Adresa firmei este la București,iar numerele de telefon /fax sunt cu prefix de MEHEDINTI.Apelez la dumneavoastră în speranța că ,cineva care poate a întâmpinat aceeasi problema ,ma poate ajuta cu o adresa de mail.(sau dacă a reușit sa rezolve ceva).
Cel mai recent răspuns: Monica 15 , utilizator 16:16, 18 Octombrie 2023
1. Societatea si-a mutat sediul socila in Bucresti la data de 26 Noiembrie 2014.
[ link extern ]

2. Societatea este in procedura insolventei si are ca lichidator judiciar consorţiul format din CASA DE INSOLVENŢĂ GMC SPRL şi ART INSOLV SPRL. ...luati legatura pentru adeverinta cu aceste societati

ART INSOLV SPRL Craiova
[ link extern ]

Casa De Insolventa GMC SPRL
tel . 0251415330
email : casadeinsolventagmc@yahoo.com
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ma intereseaza unde sunt pastrate arhivele societatii ... AlexandraLudmila AlexandraLudmila Buna ziua, Ma intereseaza unde sunt pastrate arhivele societatii SC MODSTAR SA din Bucuresti . Nu cunosc lichidatorul. Multumesc. (vezi toată discuția)
Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)
Unde găsesc arhivele de la tc-ind craiova Valentina254 Valentina254 Arhivele de la TC-ind craiova pt a recupera o adeverinta de vechime (vezi toată discuția)