avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident cu victime, dosar penal, deschidere dosar ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident cu victime, dosar penal, deschidere dosar daune si reparatia masinii

Buna ziua, am avut un accident cu masina din care au rezultat victime (vinovatul fiind dupa parerea mea tocmai victima, intrata pe constrasens cu motocicleta), politia mi-a lasat o autorizatie de reparatie si un proces verbal in care nu este trecut nici evenimentul accidentului si nici vinovatul, ci doar faptul ca:
- am fost audiat ca martor
- s-a deschis un dosar penal si sunt in continuare cercetarilor.
Am vorbit cu cel care trebuie sa faca constatarea daunelor si mi-a spus ca daca in procesul verbal nu este trecut vinovatul nu poate deschide dosarul pentru daune.
Dar daca politia inca face cercetari, este normal sa nu fie scris (parerea mea).
Acum pana se incheie cercetarile, cum pot sa imi repar masina ?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2023
Emanuel Croitoru, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:03, 18 Octombrie 2023
Va trebui sa asteptati terminarea cercetarilor. Cercetarea poate fi de durata fiind vorba de victime.
Daca reparati masina pe banii dvs., riscati sa nu-i puteti recupera daca inspectorul de daune nu a constatat daunele si nu a facut poze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv constatare accident rutier corban corban Va rog sa imi spuneti in cate zile de la accident trebuie sa primesc pv-ul de constatare din urma unui accident rutier soldat cu raniti? Am facut sesizare la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier vatamare corporala despagubiri gnraloo gnraloo Buna ziua! Vineri seara am suferit un accident in timp ce ma deplasam cu motocicleta pe un drum cu prioritate. La o intersectie aflata in curba,de pe o strada ... (vezi toată discuția)
Accident marius7777 marius7777 mergeam cu masina in localitate si a intrat in mine un tigan beat, accident cu victima; 2 zile spitalizare, cercetarile politiei sunt ca aveam 40km/h (dupa ... (vezi toată discuția)